A Felső-Tisza Alapítvány honlapja


TartalomLátogatóink száma:
  Free Hit Counters
Free Counters» Főoldal - English - German - Slovak - Orosz - Українська - Vendégkönyv - Bejelentkezés - Elérhetőségek


Jelenleg itt vagyunk...

Főoldal  >>  Igrice  >>  Kiadványok


SZJA 1% plakátok: A4-színes, A4-szürkeárnyalat
A5 x 2-színes, A5 x 2 -fekete-fehér,
formátum - PDF

Tisztelt Látogatóink, Kedves Barátaink!

Lehetőséget kínálunk arra, hogy minél többen csatlakozzanak az Alapítvány szja 1% gyűjtő kampányához!

  • Ennek legegyszerűbb módja, ha a mellékelt pdf. formátumú plakát színes vagy fekete – fehér változatát a megfelelő méretben kinyomtatják, illetve sokszorosítják annyi példányban, amennyit munkahelyen, vagy másutt, ahol sok ember megfordul, ki tudnak helyezni faliújságra, hirdetési felületre. Emellett az adóbevallásokat elkészítő könyvelőkhöz is érdemes eljuttatni.
  • Fontos!
  • A plakát kihelyezése előtt a hirdetési felület tulajdonosától, üzemeltetőjétől, intézmény vezetőjétől engedélyt kell kérni!
  • Ez a jogi következmények és más kellemetlenségek elkerülése miatt fontos, mert sok intézménynek (óvoda, iskola, bölcsőde, kórház stb.), más szervezetnek van saját alapítványa, patronált egyesülete, akik maguk is gyűjtenek 1%-ot.
  • Mindenképpen fontos tehát, hogy előzetesen engedélyt kapjunk a plakát kihelyezésére.
  • Kérjük továbbá, hogy az engedélyek birtokában kihelyezett plakátokról küldjenek e-mailben értesítést az Alapítvány címére, hogy tudjuk hol és mennyi plakát került kihelyezésre.
  •  Azért választottuk a plakátok terjesztésének ezt a módját, mert így csak a legszükségesebb mennyiségű papír és festék kerül felhasználásra, ezzel kíméljük a természeti környezetet. Nem okoz továbbá nehézséget a postázás és egyéb módon történő eljuttatás, és nem utolsó sorban csekély áldozatvállalással segíthetik az Alapítványt.

Köszönettel,
Felső-Tisza Alapítvány

^ Vissza a tetejére ^