A Felső-Tisza Alapítvány honlapja


TartalomLátogatóink száma:
  Free Hit Counters
Free Counters» Főoldal - English - German - Slovak - Orosz - Українська - Vendégkönyv - Bejelentkezés - Elérhetőségek


Jelenleg itt vagyunk...

Főoldal  >>  INTERREG III.A


Interreg program megvalósítása a Felső-Tisza Alapítvánnyal
Közzétéve 2007. 12. 23. Szerző admin | Összesen nézték 16124 | Megjegyzések (0)
Interreg program megvalósítása
a Felső-Tisza Alapítvánnyal
A Felső-Tisza Alapítvány az Ukrán-Magyar Területfejlesztési Irodával partnerségben az INTERREG III.A Határon Átnyúló Együttműködési Program keretében lehetőséget kapott a „Természetvédelem a közigazgatás és a civil szervezetek gyakorlatában” című projekt megvalósítására, melynek közvetlen célja a határ két oldalán – a természetvédelemben érintett – civil szervezetek és közigazgatási struktúrák működésének harmonizálása, szerepvállalás a határon átnyúló természetvédelem stratégiai feladataiban, a szakterületen rejlő problémák és lehetőségek feltárásával az együttműködés megalapozása, fenntartható kapcsolatok létrehozása.
A projekt megvalósításában közreműködik a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területfejlesztési és Környezetgazdálkodási Ügynökség Kht. Az MFÜ Kht. szervezi és bonyolítja le a szakmai műhelytalálkozókat és a projekt záró konferenciáját, illetve biztosítja a nyilvánosság jelenlétét a projekt futamideje alatt.
A projekt közvetlen célcsoportja Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 12 többcélú kistérségi társulásánál, illetve Kárpátalja 13 járási adminisztrációjában dolgozó szakemberek, valamint mindkét megyéből a természet- és környezetvédelemmel foglalkozó szakmai és civil szervezetek képviselői.

A projekt a Magyarország-Szlovákia-Ukrajna Szomszédsági Programban, az Európai Unió és a Magyar Köztársaság társfinanszírozásával valósul meg.

A projekt azonosítója HUSKUA/05/02/228

Európai Unió Bizottsága

Strukturális Alapok

 

Olvasói megjegyzések

Megjegyzés írásához regisztrálni kell. Ha már regisztrált, jelentkezzen be
^ Vissza a tetejére ^