A Felső-Tisza Alapítvány honlapja


TartalomLátogatóink száma:
  Free Hit Counters
Free Counters» Főoldal - English - German - Slovak - Orosz - Українська - Vendégkönyv - Bejelentkezés - Elérhetőségek


Jelenleg itt vagyunk...

Főoldal  >>  Igrice  >>  Hírek


Igrice takarítás
Közzétéve 2010. 03. 10. Szerző toth | Összesen nézték 4242 | Megjegyzések (0)
Szerencsére az idő kegyes volt hozzánk, napos tavaszi melegben jó kedvű lelkes társasággal szedtük a szemetet. A négy óra szemétszedés során sikerült összeszedni a szemetet a mocsár területén, a Lukalaposi szivárgónál, az Igrice csatorna mentén. Ezen kívül sikerült két kisebb illegális lerakót megszüntetni, valamint az Aranykalász sor végén található nagyobb lerakó szemetének egy részét összeszedni. Az aktív önkéntes munkában részt vettek: Balázs János, Éliás László, Lukács Júlia, Nádasi Csaba két gyermekével, Dr. Papp Endre, Pelyvás Csaba és jómagam. A szemétszedésben segítők munkáját jelképesen csokival köszöntük meg.
Az összeszedett szemét mennyisége minimum 50 zsáknyi, ezen kívül rengeteg nagyobb be nem zsákolható szemetet gyűjtöttünk össze.
A szemétszedésen jelen volt a média is. Az ide tartozó cikk a http://www.szon.hu/hirek/Szabolcs-Szatmar-Bereg/cikk/megorizni-az-oserot/cn/news-20100321-04545180 weboldalon olvasható.
A szemét elszállítását előzetes egyeztetés után a Városüzemeltetési és Vagyonkezelő kft. vállalta. Köszönjük a segítséget!
- Hauberger Péter -

Olvasói megjegyzések

Megjegyzés írásához regisztrálni kell. Ha már regisztrált, jelentkezzen be
^ Vissza a tetejére ^